google-site-verification=M1bUlYv7njj93eR5Ra_8BCBb8fm8Yx-HtPWzOAoUst0
 

HASZNOS INFORMÁCIÓK

download.png
download.png
download.png
download.png
download.png
download.png

ÁLTALÁNOS

BÉRLÉSI FELTÉTELEK

download.png

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan működik a hidraulikus rendszer a telepítés és a bontás során?


Bérlés esetén alapvetően Önnek nem kell ezzel foglalkoznia. A hidraulikus rendszert csak a telepítés és bontás során szükséges üzemeltetni, melyet Ön helyett, képzett szakembereink végeznek el. Promocube vásárlása esetén egy teljes körű 1 napos oktatás keretében minden szükséges információt megkapnak a hidraulikus rendszerről, és a Promocube telepítésének fortélyairól.
Van a Promocube-ban raktározási lehetőség?


A Promocube egy zárható technikai helyiséggel rendelkezik, ami kb. 180 x 80 cm. Itt található a hidraulika rendszer és minden műszaki/audi vizuális eszköz is ebben a helyiségben helyezhető el. Az összes elektromos kábel, TV/ HDMI, stb. innen fut ki és itt rejthető el a bemutató terület elől. A helyiség azonban elég nagy ahhoz, hogy például egy fogast vagy egy kis polcos szekrényt tegyünk bele.
Hogyan szállítható a Promocube?


A Promocube-ot kéttengelyes tandem-utánfutón szállítjuk, amelyet egy megfelelő vontatójárműhöz rögzítünk. A speciális trailer horganyzott forgózsámolya lehetővé teszi a nagyon pontos elhelyezést még nagyon szűk kiállítási helyiségekben is. A vonófej állítható magasságú, így akár egy 3,5t vontathatóságú mikrobusszal (gömbfej csatlakozó) vagy 7,5t teherautóval (vontatószem) vontatható.
Milyen vontató járműre van szükségem?


Vontató járműre NEM lesz szükség, azonban ennek költsége nem része a bérleti / eladási árainknak. A vontató jármű vontatási kapacitása 3,5 t kell legyen annak ellenére, hogy a vontatandó (Pl. Promocube - UL) tényleges tömege körülbelül 2,3 t és legalább 100-120 kg tartóterheléssel kell rendelkeznie. Néhány SUV is megfelel ezeknek a követelményeknek, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a Promocube nem szállítóeszköz. Tehát úgy kell terveznie, hogy a megfelelő szállítási mennyiséget, tételeket (bútorok, műszaki felszerelések, promóciós anyagok stb.) a vontatójárműben kell tudni szállítani. A vontatójárművet a tehermennyiség függvényében választjuk ki. Tapasztalataink szerint a legnagyobb Sprinterre/ Crafterre vagy hasonló méretű járműre van szükség. Ha nagyobb a szállítási mennyiség, akkor egy 7,5 tonnás teherautó lehet a legmegfelelőbb.
A Promocube bármilyen padlózattal választható?


Az alumínium rifflemez bizonyult a legmegfelelőbb padlólapnak. Különösen robusztus, csúszásmentes (ami óriási előnyt jelent, ha nedves időben a Promocube-t szabadban használja), és rendkívül tartós. Ezért használjuk ezt az összes bérelhetp egységünkben. Természetesen ha Promocube-t vásárol, használhatunk egyéb padlóburkolatokat is, mint például PVC, szőnyeg, műfüves vagy laminált padló.
Mi a Promocube alapfelszereltsége?


Az alapfelszereltség magában foglalja magát a Promocube-ot, a kihajtható oldal panelekkel és az állítható magasságú (3,5t vonohorgos -7,5t vonoszem) szállító trailer-t .Négy oldalas tetőreklám keretrendszere, kiemelkedő vizuálitás eléréséhez, alapértelmezetten nyomtatott grafika nélkül. Minden Promocube-nak van egy kis tárolóhelyisége, amelyben a technikai felszerelés és az audio vizuális központi egysége, valamint a hidraulikus rendszer is található. A belső mennyezet LED-es fényszórókkal van ellátva. A konténer padlója robusztus, csúszásmentes alumínium rifflemezből készül.
Milyen kiegészítők érhetők el az alapfelszereltségen felül?


Minden Promocube egyedileg felszerelhető. Örömmel kivitelezzük az Ön speciális igényeit, beleértve az üvegszálas felületet, fűtést stb. Ezen felül gondoskodunk a belső kialakításról, és telepítjük a kívánt műszaki berendezéseket és a bútorokat az Ön igényei szerint. Számos projektben demonstráltuk a Promocube sokoldalúságát és rugalmasságát.Tekintse meg különböző megoldásainkat a galériánkban
Használható a Promocube mobil pult kültéren is?


A Promocube alapvetően kültéri megjelenésre lett tervezve, de természetesen beltérben is felállítható. A prémium minőségű anyagok használata és a professzionális kivitelezés bármilyen időjárási viszonyban a tökéletes megjelenést támogatja. Könnyen felszerelhető üveg panelekkel a Promocube körbe zárható, így egész évben használható. Átgondolt tervezésnek köszönhetően a Promocube egyaránt ideális RoadShow-hoz, promóciókhoz, termékbemutatókhoz, márkarendezvényekhez és kereskedelmi bemutatókhoz, kiállításokhoz. Beltéri alkalmazása esetén a Promocube elegáns kiállítási megjelenést biztosít:
Szükséges a Promocube számára elektromos ellátás a kiállítási helyszínen?


Igen, szükség lesz egy elektromos csatlakozásra a hidraulika működtetéséhez az üzembe helyezéshez és a szétszereléshez. Általában elegendő egy 230 Voltos három érintkezős csatlakozás. Ha azonban további, nagy energiafogyasztással rendelkező eszközöket (például több kávéfőzőt) kíván üzemeltetni, akkor előfordulhat, hogy kell még rendelnie egy erősebb csatlakozást, amelyet a helyszínnek kell biztosítani (400 V / 16A / 32A). A Promocube rendelkezik minden szükséges csatlakozóval / adapterrel, tehát az összes fent említett csatlakozás használható lesz.
Milyen engedélyekre / tanusítványokra lehet szükség?


A Promocube-t „mobil épületnek” tekintik. Építési naplóra nincs szükség, mivel a felépítmény kevesebb, mint 75 nm, csak egy emelete van, és alacsonyabb mint 6 m. Megfelelő bizonyítványokkal rendelkezünk a szélterheléshez és a súlyszámításokhoz. B1 tanúsítványok is rendelkezésre állnak a Promocube-ban használt néhány gyúlékony anyagról. Általában a városok és a önkormányzatok rendelkeznek olyan saját szabályokkal, mint például a területfoglalási engedély kérelme, amelyeket a bérlőnek / vásárlónak kötelessége az esemény előtt beszereznie / ellenőriznie.

Könnyen szállítható, személyre szabott mobil standok végtelenül variációval. A PromoCube különböző funkcióknak eleget téve praktikus megoldást nyújt rendezvények, kiállítások, átmeneti shopok kialakítására is.